När du är inloggad, ser du person- eller organisationsnummer högst upp på sidan. För att komma vidare, behöver du välja SE-nummer (PPN, produktionsplatsnummer) som du vill beställa märken till. Genom att klicka på figuren bredvid SE-numret, kan du välja rätt SE-nummer.

Du väljer gård genom att trycka på ”Använd”. Längre ner i nätbutiken under informations texten kan du välja vilka produkter du vill handla.

Tänk på att:

• Officiella öronmärken är de öronmärken som rapporteras till Jordbruksverket. Dessa märken präglas alltid med SE nummer (PPN).
  • Övriga öronmärken används för eget bruk, där kan du fritt välja vilken prägling du vill ha.
  • Elektroniska management öronmärken (E30, E23) används om du till exempel har mjölkrobot eller väger dina djur, där all informationsväxling sparas och sker digitalt.

Ta kontakt!

Vill du ha support när du lägger din beställning genom nätbutiken så finns vi på telefon 0510-204 45.

Ha ditt SE-, person- eller organisationsnummer redo när du ringer.

Öppettider

Måndag – torsdag: kl. 08:00 – 17:00

Fredag: kl. 07:00 – 15:00

Telefon

Telefon kundtjänst: 0510-204 45

E-post

Öronmärken och andra varor: order@stallmastaren.se

Aktivitetsmätning: magnus.larsson@stallmastaren.se

Facebook

Via vår Facebook sida kan du lämna meddelanden till oss, vi svarar så snart på enklare frågor.

https://www.facebook.com/stallmastaren.se