När du är inloggad, ser du person- eller organisationsnummer högst upp på sidan. För att komma vidare, behöver du välja det SE-nummer (PPN, produktionsplatsnummer) du vill beställa märken till. Genom att klicka på figuren bredvid SE-nummeret, kan du välja aktuellt SE-nummer.

Du väljer gård genom att trycka på ”Använd”. Längre ner i nätbutiken kan du välja mellan vilka märken och material du vill handla.

Tänk på att:

• Officiella öronmärken är de som rapporteras till Jordbruksverket. Dessa märken präglas alltid med SE nummer.
  • Övriga öronmärken används för eget bruk, och där kan du fritt välja vilken prägling man önskar.
  • Elektroniska management öronmärken används om du till exempel har mjölkrobot eller väger dina djur, där all informationsväxling sparas och sker digitalt.

Ta kontakt!

Är det något du undrar,eller vill du ha hjälp med att lägga din beställning, finns vi på telefon 0510-204 45.

Ha ditt SE-, person- eller organisationsnummer redo när du ringer.

Öppettider

Måndag – torsdag: kl. 08.00 – 17.00.

Fredag: kl. 07.00 – 15.00

Telefon

Telefon kundtjänst: 0510-204 45

E-post

Öronmärken och annen identifikation: order@stallmastaren.se

Aktivitetsmätning: magnus.larsson@stallmastaren.se