Full översikt, ökad lönsamhet och mer frihet

Med SenseHub har du en fullständig översikt över dina djurs aktivitet, hälsa och välfärd – var du än befinner dig. Lösningen är lätt att använda i vardagen och ger specifika råd som du kan agera utifrån, så att du kan effektivisera och förbättra verksamheten.

Fördelarna med SenseHub

Bättre djurhälsa

Med kontinuerlig övervakning av besättningens hälsa är du alltid i framkant och kan vidta nödvändiga åtgärder innan problem uppstår eller sjukdom utvecklas.

Bättre beslut

Du får all information realtid och specifika råd om vad du bör göras och när. Det gör det enklare att göra bra val som hjälper dig att förbättra din verksamhet.

Lätt att använda

Det är enkelt att både installera och använda SenseHub. Appens gränssnitt är självförklarande och ger dig tydlig och lättförståelig information direkt i mobilen.

Ökad produktivitet och lönsomhet

Du sparar mycket tid, och tid är som bekant pengar. Den tid du nu lägger på kontrollrundor i ladugården kan du med SenseHub använda på något mer lönsamt. Ett annat exempel: Med SenseHub får du kalvar i kvigorna vid rätt tidpunkt, och det kan ge dig en årlig inkomst på mer än 10 000 kronor (beror naturligtvis på antalet djur).

Mer frihet

Oavsett om du är hemma på gården eller befinner dig någon annanstans får du rapporter om dina djurs välbefinnande. Det ger säkerhet och frihet!

Kontinuerlig vidareutveckling

SenseHub vidareutvecklas och förbättras kontinuerligt, så att du kan vara säker på att du har den ledande lösningen på marknaden. SenseHub används redan på flera miljoner djur världen över, och ju fler djur desto bättre algoritmer som tolkar data om djuren – och desto bättre aktivitetsmätning för dig och alla andra användare

Funktioner i SenseHub

Ikon: SenseHub brunst

Brunst

Ikon: SenseHub helse

Hälsa

Ikon: SenseHub kalving

Kalvningsrelaterade hälsoproblem

Ikon: SenseHub fôring

Ättid

Ikon: SenseHub varmestress

Värmestress

Ikon: SenseHub grupperutine

Grupp-rutin

Patrik Johansson som investerat i SenseHub

”Sedan vi skaffade SenseHub på gården har våra kvigors dräktighet ökat markant och ligger nu hela 87% efter bara ett år.”

Bild: Patrik Johansson, Gubbvad, Sala

För ett par veckor sen ringer en nöjd och beslutsam Patrik till oss: ”Jag har inget val, jag måste ha fler SenseHub transpondrar. Efter att ha investerat i SenseHub kan jag inte vara utan”.

Les mer

Jag vill gärna veta mer om SenseHub och vill gärna bli kontaktad!

    Ja, jag samtycker att mina uppgifter blir sparade hos MSD Animal Health (OS ID) för användning i vidare kontakt med mig om SenseHub.