Smartare framtid för människor och djur

OS ID är en internationellt ledande utvecklare och tillverkare av öronmärken till djur. Nu erbjuder vi också aktivitetsmätningssystem och lösningar för att ta vävnadsprover. Vi säkerställer  djurens identitet och ger värdefull data om hälsa, djuromsorg och produktivitet. Uppgifterna ger dig  översikt och insikt, så att du kan effektivisera och förbättra dina resultat. Smart djurhållning ger en mer hållbar produktion av världens viktigaste råvara – maten vi äter.

Smart, djurvänlig och hållbar

Husdjur är levande värden – de är lantbrukarens produktionsmedel. Animalieproduktion är verksamhet, tillväxt och liv för djurägaren, samhället och de som äter maten. Med produkter, lösningar och support från oss får du som lantbrukare mer ut av dina djur och din tid. Så uppnår vi smart, djurvänlig och hållbar matproduktion.

Vi är en del av MSD Animal Health, världens ledande företag inom märkning och aktivitetsmätning av husdjur och sällskapsdjur, och OS ID är på plats i många länder och i flera världsdelar. Vi är stolta över att kunna leverera  öronmärken till svenska bönder. Samtidigt ger våra globala samarbetspartners dig direkt tillgång till ledande teknik inom aktivitetsmätning och vävnadsprovtagning.

Full kontroll, bättre lönsamhet och större frihet

Foto: Om oss, aktivitetsmåler

Med öronmärken från OS ID i kombination med läsare, automater, aktivitetsmätaren SenseHub och andra installationer sparar du tid, och tid är som bekant pengar. Samtidigt kan du vara trygg med att den data du får ut, är pålitlig.

Du registrerar och hanterar djuren rationellt, både på gården och på bete. Vissheten om att du har uppföljning på dina djur, samtidigt som produktionen flyter på effektivt, ger trygghet och frihet!

Medarbetare med spetskompetens

Vi tillverkade våra första öronmärken för över 80 år sedan. I dag är OS ID ett internationellt ledande teknikföretag i vår bransch. I vår stab har vi över femtio duktiga och hängivna människor som arbetar med produkt- och teknisk utveckling, produktion, försäljning, support och distribution. Någon har lång erfarenhet, andra för med sig ny kompetens, vi har medarbetare i flera länder och flera av oss är animalieproducenter. Tillsammans ger detta oss spetskompetens inom produkter och lösningar för smart djurhållning.

Illustrasjonsfoto: Menneskene