Nyhet! OS ID Combi Junior Green tång

20. december 2023

Med OS ID Combi Junior Green får du en märktång som gör arbetet lättare för dig. Tången har ett smalare och säkrare grepp, och kräver mindre kraft vid fastsättning av öronmärke. Snabb och effektiv fastsättning av öronmärken bidrar till bättre djurvälfärd.

14 december 2023 kommer den nya märktången OS ID Combi Junior Green ut till försäljningen. Den kommer ersätter den svarta OS ID Combi Junior-tången.

Till både elektroniska och icke elektroniska öronmärken – för alla djurslag

Du kan använda OS ID Combi Junior Green till alla OS ID-öronmärken, både elektroniska och icke elektroniska.

Notera, att den gröna plastinsatsen INTE skall sitta i tången när du sätter i öronmärken. Detta är viktigt för att inte märkena skall skadas vid fastsättning.

För OS ID Combi Pig och OS ID Signal, med plastinsats i tången

Du kan också använda OS ID Combi Junior Green vid fastsättning av OS ID Combi Pig-öronmärken och OS ID Signal-märken. När du sätter i dessa märken, skall den gröna plastinsatsen sitta i tången.

Gör arbetet lättare för dig

Tången är lätt att klämma samman, och du kommer behöver använda mindre kraft vid fastsättningen. Den är ergonomisk utformad, med ett smalare grepp som också passar bra för mindre händer.

En reservnål finns i handtaget, så att du enkelt kan byta nål om det behövs.

Lätt och solid

Tången, som är gjord i aluminium, är robust men ändå lätt. Den är utformad för att klara många års användning, och tål att tappas i golvet, någon gång ibland.

Säker

Tångens design gör att handen inte glider fram, under fastsättning av öronmärkena.

Djurvänlig

Med OS ID Combi Junior Green blir det lättare att sätta i öronmärket fort, och klicket vid fastsättning är dämpat, på så sätt förbättras djurvälfärden.

Fakta

  • För elektroniska och icke elektroniska öronmärken från OS ID
  • Används utan plastinsatsen
  • Används med plastinsatsen för OS ID Combi Pig och OS ID Signal
  • Kan användas till alla djurslag
  • Gjord av aluminium, väger lite