Nätbutiken tillfälligt stängd!

13. november 2023

På grund av uppdateringar i Jordbruksverkets system, så håller vi vår nätbutik stängt under tiden det pågår, då det påverkar alla tjänster.

Tyvärr vet vi inte hur lång tid detta kommer att ta.

 

 

Fördelarna med elektroniskt är många

Med den moderna lantbrukets framsteg har vi en möjlighet att ta vårt jordbruk till en ny nivå av effektivitet och precision. Genom att investera i elektroniska öronmärken till dina djur kan du göra en framgångsrik förändring i din verksamhet. Dessa RFID-baserade märken erbjuder en mängd fördelar för dig som lantbrukare.

För det första möjliggör elektroniska öronmärken unik och säker identifiering av varje djur, vilket minskar risken för förväxling och felaktig märkning. Genom att använda RFID-teknik blir inventering och spårbarhet en enkel uppgift, som inte bara sparar tid utan även ger dig värdefull information om dina djur.

Automatisering är nyckeln till framgång i det moderna lantbruket. Med elektroniska öronmärken kan du integrera ditt djurhanteringssystem och följa dina djurs rörelsehistorik, hälsa och produktionsprestanda. Det ger dig möjlighet att göra välgrundade beslut och förbättra effektiviteten i din verksamhet.

Så ta chansen att modernisera ditt lantbruk med elektroniska öronmärken och följ med i den framväxande era av det smarta lantbruket. Din framtid och ditt lantbruk förtjänar det!

Foto: Toppbilde: Nyhet, det elektroniske småfemerket OS ID E24