Kopplar samman människor och djur för en smartare framtid

OS ID Stallmästarens produkter säkerställer husdjurs identitet och tillhandahåller värdefull information om djurhälsa, djuromsorg och produktivitet. Uppgifterna ger dig översikt och insikt, så att du kan effektivisera och förbättra dina resultat. Smart djurhållning ger en mer hållbar produktion av världens viktigaste råvara - maten vi äter.

SenseHub - Smart övervakning via WiFi

SenseHub är det trådlösa övervakningssystemet som mäter kornas idissling och aktivitet. Du har koll på din besättnings brunst och välmående oavsett var du befinner dig och får övervakning dygnet runt. Det möjliggör kortare kalvningsintervall, hälsokontroll och ökad lönsamhet. SenseHub finns tillgänglig i mobilen, surfplattan och datorn.

Välkommen till "nya" www.stallmastaren.se!

Samma adress och samma funktion, men snyggare och lättare att använda.

Nu är vi även på Facebook, gilla oss där för att inte missa några nyheter!

Ännu lättare att beställa i nätbutiken

Vår nätbutik har också fått en ansiktslyftning. Beställningsprocessen är densamma, men vi ger dig bättre hjälp på vägen. Vi hoppas också att det blir ännu lättare för dig att hitta och beställa det du behöver. Ge oss gärna feedback om vad du tycker om vår ”nya” nätbutik!

Använd samma tång

Nu kan du använda samma tång till både visuella och elektroniska öronmärken. Ta ut plastdelen i underdelen på tången Combi Junior när du skall sätta i Combi 3000 öronmärken.

Nyheter

Smartare framtid för människor och djur
Våra produkter säkerställer djurens identitet och ger värdefulla data om hälsa, djuromsorg och produktivitet.