OS ID Stallmästaren söker Country Manager till Lidköping

OS ID Stallmästaren AB är ett helägt dotterbolag till OS ID as. OS ID är en internationell ledande utvecklare och producent av öronmärken för husdjur. Vi erbjuder också system för aktivitetsmätning och lösningar för inhämtning av vävnadsprover. Vår hemmamarknad är Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.  Dessutom har vi ansvar för både dotterbolag och återförsäljare i flera länder utanför Norden, bland annat Storbritannien, Italien och Australien. Vi är en del av Antelliq, det ledande företaget i världen inom identifikation och aktivitetsmätning av husdjur, något som ger våra kunder tillgång till den främsta tekniken på området. Vår styrka är högteknologisk spetskompetens och en nära dialog med våra kunder. De allra första märkena producerades redan 1936. Hos oss får du kunniga kollegor som önskar att bidra till en smart, lönsam och bärkraftig produktion av världens viktigaste vara – maten vi äter.

OS ID Stallmästaren har sin anläggning i Lidköping där vi är 8 medarbetare. Tillsammans i Norden är OS ID 60 anställda, vårt huvudkontor ligger i Os i Mitt-Norge.

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med och driva och utveckla vår framgångsrika verksamhet? Har du erfarenhet inom försäljning och goda ledaregenskaper? Om du dessutom har erfarenhet inom jordbruksindustrin, så har vi jobbet för dig!

OS ID Stallmästaren har under flera år haft en stark och framgångsrik verksamhet och vi söker nu en Country Manager som inspireras av den spännande utmaningen att få ansvara för att driva och utveckla företaget framåt. Detta innebär att vi söker en person som drivs av expansion, försäljning och ledarskap. I din roll får du ett helhetsansvar för verksamheten i Lidköping vilket innebär ett resultat- och försäljningsansvar samt ett personalansvar för 8 anställda. Du kommer att leda den dagliga driften och ansvara för att budget och försäljningsprognoser uppnås. I din roll kommer du att vara med och marknadsföra framtidens tekniska lösningar av öronmärkning för husdjur och vara en dörröppnare och bygga relationer med både nya och befintliga nyckelkunder. Du kommer att kombinera det operativa marknads- och försäljningsarbetet med bolagets strategiska frågor. För att hela tiden hålla oss relevanta för våra kunder och medarbetare, är det viktigt att utveckla och leda företaget framåt genom affärsutveckling, digitalisering och hållbarhetsfrågor. Som ledare inspirerar du och skapar ett positivt arbetsklimat där dina medarbetare trivs och bidrar till att stärka det totala kundupplevda värdet.

OS ID Stallmästaren är en del av en global koncern som ständigt växer. Du kommer löpande att rapportera till OS ID:s VD Norden, som sitter i Norge. Rollen innebär ett nära samarbete med kollegor i Norden och du kommer att sitta med i den nordiska ledningsgruppen.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant högskole- eller universitetsutbildning och med minst 5 års erfarenhet av kommersiell verksamhet, gärna från jordbruksindustrin. Du har en dokumenterat framgångsrik erfarenhet från en säljledande position. Du gillar utmaningar och trivs bäst när du kan vara med och påverka och utveckla. Du är affärsmässig och resultatinriktad samt har förmågan att bygga en god kultur och ett starkt varumärke. För att passa in hos oss är du en prestigelös och positiv person, som skapar engagemang och delaktighet hos andra.

Du trivs i ledarrollen och är en naturlig coach som förstår att din personal är nyckeln till framgång.   Vi söker dig som är bra på att kommunicera och som kan vara ambassadör för vår verksamhet samt har lätt för att etablera och utveckla relationer, både internt och externt. Vi värdesätter om du har ett gediget intresse i lantbruksfrågor.

Du talar och skriver svenska obehindrat och dina kunskaper i engelska är mycket goda. Det är en fördel om du är van att arbeta i en internationell koncern. Vi ser gärna att du har en teknisk förståelse och goda IT- kunskaper.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande jobb i en händelserik miljö, med många intressanta utvecklingsprojekt. OS ID Stallmästaren är ett framgångsrikt företag i en internationell koncern, där du får en nyckelroll och en möjlighet att vara med och utveckla och påverka företagets tillväxt. Vi är stolta över vårt företag och jobbar med starkt personligt engagemang för att nå gemensamma mål. Som en del av vår framgång och kontinuerliga tillväxt finns förmågan att förstå kundens verksamhet och behov samt hitta kreativa och anpassade lösningar som bidrar till ett ökat kundvärde. Vår kultur präglas av engagemang, teamkänsla och öppenhet.

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringschef Malou Lundgren tel. 0733–200 880 eller via mail, malou.lundgren@premier.se.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 8 maj 2020.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!