Bråttom

Nya avgifter inför 2020 gällande Bråttom-beställningar

Inför högsäsongen 2020 (januari-maj) arbetar vi på Stallmästaren så snabbt vi bara kan. Det är en hektisk period som kan vara frustrerande för många djurproducenter. Genom åren har vi upplevt att det ibland missbrukats med att sätta en beställning "på bråttom" för att tilläggsavgiften på en sådan order haft ett låg pris. För att vi ska kunna prioritera våra kunder som verkligen är i behov av sina öronmärken snabbt, inför vi nya avgifter för Bråttom och Akut-beställningar från 1 januari 2020.

samme tang alle 3000 merker

Nu kan du använda samma tång till både visuella och elektroniska öronmärken

Ta ut plastdelen i underdelen på tången Combi Junior när du skall sätta i Combi 3000 visuella öronmärken och CombiE elektroniska öronmärken.

 

Bruksanvisning

combi_3000_nyhet

Combi 3000 – en ny generation starka öronmärken för alla djurslag

Med Combi 3000, som kommer i marknaden i december, lanserar vi ett nytt system av öronmärken för alla djurslag.

De nya märkena är starkare, lättare att sätta i örat och ger en bättre djuromsorg.

 

Mer om Combi 3000 öronmärken

Fullmakt_2018

Stallmästarens nya beställningssystem - allt i ett!

Beställning av officiella  öronmärken gör du nu direkt hos oss! I vårt nya beställningssystem beställer du ditt behov av märken och utrustning.

Du kan inte längre beställa våra märken på Jordbruksverkets sida, utan använder dig av våran egna sida och loggar in med personligt bank ID eller använder dig av en blankett: Beställningsblankett FÅR / Beställningsblankett NÖT / Beställningsblankett GRIS

Har du anställda eller annan person som beställer märken för din produktionsplats, så behöver vi en fullmakt från den som är djurhållare för att bank ID skall fungera. Beställer du till dig själv, behöver du inte göra något utan då fungerar det precis som idag. FULLMAKTEN HÄMTAR DU HÄR!

Fullmakten skickas till oss med post till: OS ID Stallmästaren AB , Skaragatan 110, 531 33 LIDKÖPING eller på e-mail: order@stallmastaren.se

BESTÄLLNING

För husdjursproducenter

till_beställning

Villkor    Om beställning 
Om BankID, fullmakt 

NU BESTÄLLER DU ALLT DIREKT FRÅN OSS!

Beställning av officiella SE-märken, andra märken och utrustning gör du nu direkt från oss i vårt nya beställningssystem!

Till beställning

OS ID® GLOBAL

kart_lite_m_pil_1