Rätt isättning av öronmärken för får

Så här sätter du fast öronmärken på rätt sätt

I denna film får du råd om hur du öronmärker dina får på rätt sätt. Rätt isättning av öronmärken är skonsamt för djuret och ger mindre irritationer och infektioner. När öronmärket är korrekt isatt, sitter det också bättre. Filmen visar isättning av det elektroniska öronmärket Combi E23® och det visuella öronmärket Combi 2000 ®Mini.

Se filmen

oronmarken_faar

NYHET: Visuella öronmärken till får – nu i hela 7 färger!

Våra officiella visuella öronmärken till får kan du nu få i två nya färger – grå och lila. Det betyder att både Combi 2000® Mini, Combi 2000® Små, Combi 2000®Rund och Micro nu levereras i sju färger: grön, blå, gul, orange, grå, vit och lila. Det ger större valfrihet!


palett_faar

tagging_living_livelihood

Vi märker levande värden!

Vi bidrar till att våra kunder uppnår en säker identifiering av sina djur, från födsel till slakt. Korrekt märkning möjliggör spårbarhet och dokumentation i hela värdekedjan, vilket gynnar både djurägare och konsumenter. För det handlar trots allt om världens viktigaste råvara – maten vi äter.

Läs mer 

ny_produktkatalog_2014

Ny produktkatalog

Vi på OS ID Stallmästaren är glada för att kunna visa dig vår reviderade produktkatalog. Här finner du information om alla våra öronmärken, och om alla de andra produkter vi levererar.

Du kan ladda ner katalogen i pdf-format, eller beställa den i pappersformat och få den skickad till dig med posten.

Beställning

BESTÄLLNING SE-MÄRKEN

Officiella SE-märken måste betällas via Jordbruksverket.

Det finns två alternativ att välja på: Skicka in en blankett via post eller fax, eller gå in på Jordbruksverket och vidare till Mina sidor och logga in med hjälp av E-legitimation.

 

 

 

 

 

 

OS ID® global

 kart_lite_m_pil_1