ny_produktkatalog_2014

Ny produktkatalog

Vi på OS ID Stallmästaren är glada för att kunna visa dig vår reviderade produktkatalog. Här finner du information om alla våra öronmärken, och om alla de andra produkter vi levererar.

Du kan ladda ner katalogen i pdf-format, eller beställa den i pappersformat och få den skickad till dig med posten.

Rätt isättning av öronmärken för får

Så här sätter du fast öronmärken på rätt sätt

I denna film får du råd om hur du öronmärker dina djur på rätt sätt. Rätt isättning av öronmärken är skonsamt för djuret och ger mindre irritationer och infektioner. När öronmärket är korrekt isatt, sitter det också bättre. Filmen visar isättning av det elektroniska öronmärket Combi E23® och det visuella öronmärket Combi 2000 ®Mini.

Se filmen

Oronmarken_far

Öronmärken till får

OS ID Stallmästaren har svensktillverkade öronmärken i många olika storlekar och varianter - både visuella och elektroniska.  

internasjonal_aktør_sverige

Internationellt samarbete ger bättre öronmärken

Visste du att OS ® ID finns i närmare 20 länder? Idag exporteras över 50 procent av de öronmärken vi producerar, och vi måste anpassa oss till varje lands krav på identifiering av husdjur och livsmedelssäkerhet. Detta stärker oss så att vi kan utveckla ännu bättre lösningar. På detta sätt ger det internationella samarbetet bättre öronmärken - för alla.

Mer om vår verksamhet över hela världen 

Beställning

BESTÄLLNING SE-MÄRKEN

Officiella SE-märken måste betällas via Jordbruksverket.

Det finns två alternativ att välja på: Skicka in en blankett via post eller fax, eller gå in på Jordbruksverket och vidare till Mina sidor och logga in med hjälp av E-legitimation.

 

 

 

 

 

 

OS ID® global

 kart_lite_m_pil_1