spisskompetanse

Alltid på väg framåt

Tillsammans har OS ID® och OS ID® Stallmästaren över 50 duktiga och engagerade människor som arbetar med produkt- och teknikutveckling, produktion, försäljning och distribution. Några av oss har lång erfarenhet, andra har med sig ny kompetens och friska ideer. Flera av oss är själva djurägare med stor kännedom om djurhållning. Detta ger OS ID® en solid spetskompetens inom modern djurmärkning.

ny_produktkatalog_2014

Ny produktkatalog

Vi på OS ID Stallmästaren är glada för att kunna visa dig vår reviderade produktkatalog. Här finner du information om alla våra öronmärken, och om alla de andra produkter vi levererar.

Du kan ladda ner katalogen i pdf-format, eller beställa den i pappersformat och få den skickad till dig med posten.

Rätt isättning av öronmärken för får

Så här sätter du fast öronmärken på rätt sätt

I denna film får du råd om hur du öronmärker dina djur på rätt sätt. Rätt isättning av öronmärken är skonsamt för djuret och ger mindre irritationer och infektioner. När öronmärket är korrekt isatt, sitter det också bättre. Filmen visar isättning av det elektroniska öronmärket Combi E23® och det visuella öronmärket Combi 2000 ®Mini.

Se filmen

Oronmarken_far

Öronmärken till får

OS ID Stallmästaren har svensktillverkade öronmärken i många olika storlekar och varianter - både visuella och elektroniska.  

Beställning

BESTÄLLNING SE-MÄRKEN

Officiella SE-märken måste betällas via Jordbruksverket.

Det finns två alternativ att välja på: Skicka in en blankett via post eller fax, eller gå in på Jordbruksverket och vidare till Mina sidor och logga in med hjälp av E-legitimation.

 

 

 

 

 

 

OS ID® global

 kart_lite_m_pil_1